Profiel

BDS International

Ons bedrijf adviseert en ondersteunt KMO’ s in hun internationale groeiambities.
Dankzij onze ervaring en ons netwerk van partners over de hele wereld, zullen we met succes nieuwe markten te veroveren.
Elk bedrijf vraagt een andere aanpak. Dankzij onze eenvoudige en flexibele structuur op mensenmaat kunnen we u oplossingen op maat aanbieden.

BDS International werd opgericht door Michaël CERNETIG. Hij studeerde aan de Universiteit van Bergen (faculteit Warocqué) en behaalde het diploma in economie en bedrijfsmanagement. Hij werkte verschillende jaren als Sales Manager voor diverse bedrijven. Hij was vooral actief in de export waardoor hij veel internationale commerciële ervaring opbouwde.

Michaël richtte BDS international op om zijn ervaring, zijn enthousiasme en vooral zijn passie voor de ontwikkeling van kleine en middelgrote ondernemingen te delen.

Onze diensten

“BDS International is de partner waarmee u op duurzame wijze uw exportprojecten kunt uitbouwen. Nadat we uw behoeften hebben bepaald, zullen we oplossingen voorstellen waarmee u uw producten snel op nieuwe markten kunt introduceren”.

PROSPECTIE REIZEN

Introductie van uw producten op nieuwe markten door potentiële klanten te bezoeken en ze met uw producten te laten kennis maken.
Read more

Contact

BDS International

462 rue de Neufvilles
7063 Neufvilles – België
+32 (0) 476 92 93 39
mcernetig@bdsinternational.be